Spørgsmål & svar

Vi får mange spørgsmål omkring bookingen af myselfie, og derfor har vi givet svarene her:) 

Hvorfor kan jeg ikke bestille myselfie? 
Er du ude i meget dårlig tid, bliver bestillingen automatisk blokeret. Send i stedet en mail til thomas@myselfie.dk, og hør om der er mulighed for en ekspresløsning.

Hvordan leveres myselfie? 
Vi sender myselfie via GLS til din nærmeste GLS pakkeshop. I myselfie kufferten er der et retur label, som bare skal klistres på toppen af kufferten, når den skal sendes tilbage - dette kan gøres fra en hvilken som helst GLS pakkeshop!

Hvor er min nærmeste GLS pakkeshop? 
Du finder din nærmeste GLS pakkeshop på: https://www.myselfie.dk/gls

Hvor stor er myselfie, og kan jeg fragte den selv? 
myselfie er meget kompakt pakket i en kuffert, som man nemt kan bære. I kufferten er alt, du har brug for - myselfie, lampe, strømkabel, stativ og GLS returlabel.

Hvor mange billeder kan myselfie tage? 
myselfie har en maximum kapacitet på 10.000 billeder, men rekorden er ”kun” 2605 billeder på én aften.

Hvornår modtager jeg myselfie? 
Vi bestræber os på, at myselfie bliver leveret til din nærmeste GLS pakkeshop senest 48 timer før dit arrangement. Er man ude i meget kort tid før ens arrangement, så kontakt os, så vi kan sende myselfie direkte.

 Hvornår får jeg billederne?
Så snart vi har modtaget myselfie igen, behandler vi billederne og sender dem straks! Afleverer man myselfie om mandagen i sin GLS pakkeshop efter en weekend, bliver billederne typisk leveret tirsdag eller onsdag aften.

Hvordan får jeg billederne? 
Du modtager en mail med et link til en privat Dropbox mappe, hvori alle billederne ligger - både i original og behandlet udgave. Linket er aktivt i én måned.

Kan man flytte rundt på myselfie i løbet af aftenen? 
JA! myselfie tager kun 30 sekunder at starte op, så den kan sagtens flyttes rundt. 

Hvad sker der når jeg trykker på skærmen?
Når man trykker på skærmen, udløses en "timer" på 3 sekunder. Den tæller ned fra 3, 2, 1, og så bliver billedet taget. Efter billedet er taget, bliver billedet vist på skærmen i 4 sekunder, Hvor man har mulighed for enten at slette billedet (rød skraldespand) eller gå hurtigere videre til næste billede (grøn flueben). Gør man intet inden de 4 sekunder er gået, bliver billedet gemt.