FAQ

Vi får mange spørgsmål omkring bookingen af myselfie, og derfor har vi givet svarene her:) 

Hvorfor er myselfie ikke den billigste photo booth på markedet? 
Et godt billede kræver en god photo booth. Igennem vores 5 år på det danske marked, har vi udviklet en photo booth, som vi mener, tager det bedste billede inden for plug-and-play photo booth. Det er nemt at spare få hundrede kroner på en billigere løsning, men desværre umuligt at tage sine billeder om, hvis kvaliteten ikke er god nok. Er du i tvivl, så ring endelig og hør mere 71969897.

Hvorfor kan jeg ikke bestille myselfie? 
Er du ude i meget dårlig tid, bliver bestillingen automatisk blokeret. Send i stedet en mail til info@myselfie.dk, og hør om der er mulighed for en ekspresløsning.

Hvordan leveres myselfie? 
Vi sender myselfie via GLS til din nærmeste GLS pakkeshop. I myselfie kufferten er der et retur label, som bare skal klistres på toppen af kufferten, når den skal sendes tilbage - dette kan gøres fra en hvilken som helst GLS pakkeshop!

Hvor er min nærmeste GLS pakkeshop? 
Du finder din nærmeste GLS pakkeshop på: https://www.myselfie.dk/gls

Hvor stor er myselfie, og kan jeg fragte den selv? 
myselfie er meget kompakt pakket i en kuffert, som man nemt kan bære. I kufferten er alt, du har brug for - myselfie, lampe, strømkabel, stativ, 31 standard rekvisitter og GLS returlabel.

Hvor mange billeder kan myselfie tage? 
myselfie har en lokal maximum kapacitet på 5.000 billeder, men rekorden er ”kun” 2605 billeder på én aften. Kobler man myselfie på wifi - så er der intet max antal billeder:) 
myselfie slår selv alarm, hvis der er taget over 5.000 billeder og guider nemt til wifi tilkobling. 

Hvornår modtager jeg myselfie? 
Vi bestræber os på, at myselfie bliver leveret til din nærmeste GLS pakkeshop senest dagen før dit arrangement. Er man ude i meget kort tid før ens arrangement, så kontakt os, så vi kan sende myselfie direkte.

Hvornår får jeg billederne?
Hvis man kobler myselfie på wifi kan billederne ses og downloades samme aften. Men ellers så smide vi myselfie på wifi så snart vi har modtaget myselfie igen.
Afleverer man myselfie om mandagen i sin GLS pakkeshop efter en weekend, bliver billederne typisk uploadet tirsdag eller onsdag middag.

Hvordan får jeg billederne? 
Gå ind på hjemmesiden www.myselfie.dk/pictures og log ind med jeres bookingnummer. Er myselfie koblet på wifi til jeres arrangement, kan billederne ses og downloades 60 minutter efter de er taget. Linket er aktivt i én måned.
Har I ikke wifi ude til arrangementet, så uploader vi billeder når vi modtager myselfie og derfra kan de downloades på: www.myselfie.dk/pictures

Kan man flytte rundt på myselfie i løbet af aftenen? 
JA! myselfie tager kun 60 sekunder at starte op, så den kan sagtens flyttes rundt. 

Hvad sker der når jeg trykker på skærmen?
Når man trykker på skærmen, udløses en "timer" på 3 sekunder. Den tæller ned fra 3, 2, 1, og så bliver billedet taget. Efter billedet er taget, bliver billedet vist på skærmen i 4 sekunder, Hvor man har mulighed for enten at slette billedet (rød skraldespand) eller gå hurtigere videre til næste billede (grøn flueben). Gør man intet inden de 4 sekunder er gået, bliver billedet gemt.

Hvor store billeder tager myselfie? 
Opløsningen på billederne er 2880x1728 pixel - dvs. større end fuld HD. Men BEMÆRK størrelsen for et billede er ikke lig med kvaliteten. Et billede i dobbelt størrelse er ikke nødvendigvis bedre. Vi er stolte af kvaliteten myselfie tager og kan 100% stå inde for det! 

Hvad hvis min myselfie går i sort i løbet af aftenen? 
Vi har efterhånden elimineret alle fejl og udfordringer der kan opstå i løbet af en aften med fuld knald på. Skulle der opstå problemer, så findes er komplet guide til genstart af myselfie på www.myselfie.dk/support 

Hvad hvis min myselfie bliver tabt i posten/GLS? 
Vi har på over 5 år og langt over 1500 forsendelser endnu ikke oplevet at miste en myselfie. Skulle en myselfie gå tabt og man ikke har koblet den til wifi inden den er sendt, så kan vi ikke genskabe billederne. Men som sagt er det ALDRIG sket! 
Kontakt os hvis der er spørgsmål i forbindelse med dette punkt. Der er nemlig ingen grund til at være nervøs for jeres billeder:)