✨ Early bird rabat ✨ på Myselfie og Mygreetings - spar over 30% på dine bookinger fra oktober frem til og med hele 2025 🎉

Myselfie at a party

Lej en Myselfie
til din fest!

Bedst anmeldte i Danmark
Book nu

Myselfie 3.0

Din Myselfie bliver leveret senest hverdagen før din valgte dato (vi tager naturligvis højde for weekender og helligdage).

Klik på feltet

Information

Booker du din Myselfie til om fredagen vil du senest modtage den 1 dag før. Booker du din Myselfie til lørdag el. søndag vil du senest modtage din Myselfie om fredagen. Myselfie skal først returneres om mandagen hvis du har booket til weekenden. Myselfie må benyttes ubegrænset i hele perioden du har den :)
Du vil modtage Myselfie senest hverdagen før din valgte dag. Oftest 2-3 dage før. Der er fri afbenyttelse i hele lejeperioden.
Du vil modtage Myselfie senest hverdagen før din valgte start dato. Oftest 2-3 dage før. Der er fri afbenyttelse i hele lejeperioden.
Du vil modtage Myselfie senest hverdagen før din valgte startdato. Oftest 2-3 dage før. Der er fri afbenyttelse i hele lejeperioden.
1.500,00 kr Varighed weekend
shipping_y icon

Fri fragt og returnering

Vi sender med GLS og har vedlagt returlabel i kassen.

gallery_y icon

Ubegrænsede billeder

Der er ingen begrænsninger på, hvor mange billeder du kan tage.

edit_date_y icon

Gratis ombooking

Flyt din leje til en ny dato helt uden omkostninger.

camera_y icon

Høj billedkvalitet

Vores kamera tager flotte og skarpe billeder i høj opløsning.

props_y icon

Sjov aktivitet

Foruden Myselfie medfølger altid 31 sjove rekvisitter samt 64 aktivitetskort.

protect_y icon

Sikker opbevaring

Alle billeder opbevares sikkert på vores server i op til 30 dage.

Vil du have sjove billeder til din fest?

Lej en Myselfie til din fest

Festbilleder - så du aldrig glemmer festen

Forestil dig at se dine venner stimle sammen foran Myselfie-skærmen. De skal alle være med på billedet. Med et vinglas i hånden. En glimmerguirlande i baggrunden. Bagefter er det børnenes tur - de har en fest med at få så mange balloner som muligt med på billedet. Myselfie giver uforglemmelige oplevelser til festen - og du får sjove festbilleder, som du aldrig har set det før.

Tag sjove festbilleder med dine gæster

Festbilleder skal være sjove. Det bliver de, når du selv tager del i at skabe dem. For hvem gider have 100+ billeder af hvert par, der sidder på sin plads ved bordet? Det bliver kedeligt at kigge på, og de meget klassiske fotos minder dig ikke om den sjove fest.

Vælger du Myselfie til festen, er der dømt god underholdning for store og små. Alle kan deltage - om det er de yngste børn, de unge teenagere, de voksne eller de ældre. Du bestemmer selv, hvordan billedet skal være.

Som vært kan du stille din photo booth op et oplagt sted. I et hjørne af festlokalet eller ude i entréen. Du kan gøre billederne endnu mere festlige ved at pynte baggrunden op - med balloner eller andet festpynt.

Billeder til en fest: Gode grunde til at vælge Myselfie

Det ser sjovt ud, men er det alle pengene værd? Absolut! Når du lejer en Myselfie, lejer du ikke bare et kamera eller en photo booth. Du lejer en oplevelse. Én, som dine gæster sent kommer til at glemme. Vores erfaring er, at den bliver det helt store hit til festen. Om det er med familie og børn eller med venner.

Hvorfor skal du leje den? Du får altid:

- Ubegrænsede billeder

- En sjov aktivitet

- God billedkvalitet

- Sikker opbevaring af festbilleder

Vi har dertil gjort alt det praktiske nemt med gratis ombooking, fri fragt og returnering. For der skal ikke være noget bøvl, når du bestiller, modtager eller returnerer din Myselfie. Det skal være nemt! Og det er det.

Så nemt er det at leje en photo booth til din fest

Det er hverken dyrt eller besværligt at leje en selfieboks til festen. Det er billigere at hyre en professionel fotograf, dog dyrere end at købe engangskameraer eller tage billederne selv. Men! Du får heller ikke bare fotos for pengene. Du betaler for en sjov aktivitet til festen, som alle kan deltage i.

Bestil en Myselfie til de dage, du skal bruge den - vi sørger for den kommer frem senest én dag før festen.