✨ Early bird rabat ✨ på Myselfie og Mygreetings - spar over 30% på dine bookinger fra oktober frem til og med hele 2025 🎉

Myselfie at a party

Lej en Myselfie
til din konfirmation

Bedst anmeldte i Danmark
Book nu

Myselfie 3.0

Din Myselfie bliver leveret senest hverdagen før din valgte dato (vi tager naturligvis højde for weekender og helligdage).

Klik på feltet

Information

Booker du din Myselfie til om fredagen vil du senest modtage den 1 dag før. Booker du din Myselfie til lørdag el. søndag vil du senest modtage din Myselfie om fredagen. Myselfie skal først returneres om mandagen hvis du har booket til weekenden. Myselfie må benyttes ubegrænset i hele perioden du har den :)
Du vil modtage Myselfie senest hverdagen før din valgte dag. Oftest 2-3 dage før. Der er fri afbenyttelse i hele lejeperioden.
Du vil modtage Myselfie senest hverdagen før din valgte start dato. Oftest 2-3 dage før. Der er fri afbenyttelse i hele lejeperioden.
Du vil modtage Myselfie senest hverdagen før din valgte startdato. Oftest 2-3 dage før. Der er fri afbenyttelse i hele lejeperioden.
1.500,00 kr Varighed weekend
shipping_y icon

Fri fragt og returnering

Vi sender med GLS og har vedlagt returlabel i kassen.

gallery_y icon

Ubegrænsede billeder

Der er ingen begrænsninger på, hvor mange billeder du kan tage.

edit_date_y icon

Gratis ombooking

Flyt din leje til en ny dato helt uden omkostninger.

camera_y icon

Høj billedkvalitet

Vores kamera tager flotte og skarpe billeder i høj opløsning.

props_y icon

Sjov aktivitet

Foruden Myselfie medfølger altid 31 sjove rekvisitter samt 64 aktivitetskort.

protect_y icon

Sikker opbevaring

Alle billeder opbevares sikkert på vores server i op til 30 dage.

Vil du have sjove billeder til din konfirmation?

Lej en Myselfie til konfirmation

Underholdning til konfirmation – for store og små

Vil du gerne gøre din konfirmation sjov og festlig? Skab den fedeste konfirmationsfest med Myselfie photo booth. Tag en masse skøre billeder med dine bedste venner og din familie, og få timevis af sjov underholdning til konfirmationen – både for børn og voksne.

 

Kom i festhumør med Myselfie – nemt og hurtigt

Det er supernemt at tage billederne, og fotoboksen kan opstilles nemt og hurtigt. Myselfie har desuden en ny smart QR-funktion, så alle kan få deres billede direkte på telefonen, ved at scanne en QR-kode som vises på skærmen. Så kan du nemt gemme og dele dit billede med det samme. Det bliver ikke nemmere! Tryk. Scan. Del.  
Faktisk kræver det kun tre simple trin, for at komme igang:

  1. Fold stativet ud
  2. Montér skærmen
  3. Tilslut strøm

Konfirmationsunderholdningen er nu i hus – så simpelt er det!

Vores photo booth giver dig yderligere mulighed for at vise alle dine konfirmationsbilleder i et slideshow på selve aftenen. Det kræver bare, at du tilslutter din Myselfie til WiFi og følger instrukserne, der ligger i kassen.

Vi sørger altid for, at din Myselfie photo booth er klar til afhentning i den nærmeste GLS-pakkeshop mindst en dag før festen. Det giver dig mulighed for at stille din Myselfie op og prøve den af inden din fest. 
 
Når du lejer en Myselfie er der altid fri fragt og returnering, ubegrænsede billeder og gratis ombooking. Myselfie sendes med GLS til nærmeste GLS PakkeShop eller erhvervsadresse, og bliver leveret senest hverdagen før din fest. Der er fri afbenyttelse i hele lejeperioden, og Myselfie skal først returneres den efterfølgende hverdag. 
Nemt og ligetil!
 

Giv dine konfirmationsbilleder et sjovt twist

En skør brille, en knaldrød kysmund eller et snoet overskæg på pind. Med sjove og skøre rekvisitter kan du peppe dine konfirmationsbilleder ekstra op og gøre det sjovere at stå foran Myselfie. Når du bestiller en Myselfie, følger der altid 31 gratis rekvisitter med, som du og festens gæster kan bruge. 
Derudover har vi lavet underholdende Aktivitetskort, som du også får med gratis. 64 kort med ideer til at tage sjove billeder – både med folk du kender, men også som en unik mulighed for at lære nye mennesker at kende. Hvert kort indeholder en lille opgave, som med fordel kan deles ud til gæsterne, gemmes under tallerkenen – eller trækkes fra en hat måske? Det er kun fantasien der sætter grænser. 
 


Og som om det ikke var nok, kan I også bestille endnu flere rekvisitter her på vores hjemmeside samt forskellige flotte og festlige baggrunde, bannere, plakater eller pakker med photo booth-tilbehør.