Fri fragt & returnering | Ubegrænsede billeder | Gratis ombooking

Myselfie at a party

Lej en Myselfie
til din konfirmation!

Bedst anmeldte i Danmark
Book nu

Myselfie 3.0

Din Myselfie bliver leveret senest hverdagen før den valgte dato. Vi tager højde for weekender og helligdage. Ønsker du at leje i en længere periode skal du blot vælge den ønskede startdato.

Klik på feltet
Varighed

Information

Booker du din Myselfie til om fredagen vil du senest modtage den 1 dag før. Booker du din Myselfie til lørdag el. søndag vil du senest modtage din Myselfie om fredagen. Myselfie skal først returneres om mandagen hvis du har booket til weekenden. Myselfie må benyttes ubegrænset i hele perioden du har den :)
Du vil modtage Myselfie senest hverdagen før din valgte dag. Oftest 2-3 dage før. Der er fri afbenyttelse i hele lejeperioden.
Du vil modtage Myselfie senest hverdagen før din valgte start dato. Oftest 2-3 dage før. Der er fri afbenyttelse i hele lejeperioden.
Du vil modtage Myselfie senest hverdagen før din valgte startdato. Oftest 2-3 dage før. Der er fri afbenyttelse i hele lejeperioden.
1.500,00 kr Varighed weekend
shipping_y icon

Fri fragt og returnering

Vi sender med GLS og har vedlagt returlabel i kassen.

gallery_y icon

Ubegrænsede billeder

Der er ingen begrænsninger på, hvor mange billeder du kan tage.

edit_date_y icon

Gratis ombooking

Flyt din leje til en ny dato helt uden omkostninger.

camera_y icon

Høj billedkvalitet

Vores kamera tager flotte og skarpe billeder i høj opløsning.

props_y icon

Sjov aktivitet

Foruden Myselfie, medfølger der altid 31 sjove rekvisitter samt 64 aktivitetskort.

protect_y icon

Sikker opbevaring

Alle billeder opbevares sikkert på vores server i op til 45 dage.

Det siger vores kunder

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Myselfie?

Myselfie er en sjov aktivitet til enhver fest. Med Myselfie kan du tage sjove billeder med alle dine gæster, og det er en god måde at skabe glæde og minder.

Hvornår modtager jeg Myselfie?

Myselfie sendes med GLS til nærmeste GLS PakkeShop eller den valgte erhvervsadresse, med levering seneste hverdag før dit arrangement.

Det vil sige: Har du booket til fredag, modtager du den senest torsdag. Har du booket til lørdag eller søndag modtager du den senest fredag.

Hvordan stiller jeg Myselfie op?

1. Åben pakken
Placer pakken på et stabilt underlag og skær tapen op i toppen med en saks eller en kniv.

2. Fold stativet ud
Roter benene 180 grader til du mærker et klik. Fold benene ud til fuld længde.

3. Monter skærmen
Monter skærmen på stativet ved at skrue klemmen på bagsiden fast på stativets pind.

3. Placer Myselfie
Vi anbefaler, at du giver Myselfie en central placering. Det
bedste resultat opnåes når Myselfie står max 1,5 meter fra baggrunden og gerne op ad en væg. Undgå modlys og mørke baggrunde i billedet, da disse kan forringe billedkvaliteten. 

4. Tilslut strøm
Til slut sæt stikket i stikkontakten. Nu er Myselfie klar til brug. Når du er færdig, kan du blot trække stikket ud.

Hvordan returnerer jeg Myselfie?

1. Returlabel
Når du er færdig, lægger du bare Myselfie og stativ tilbage i kassen, og lukker med den medfølgende tape. Påfører den vedlagte returlabel ovenpå den gamle.

2. Pakkeshop
Aflever pakken i nærmeste GLS pakkeshop senest mandagen efter dit arrangement.

Hvordan ser og downloader jeg mine billeder?

Vi anbefaler at du tilslutter Myselfie til Wi-Fi fra starten, så bliver billederne løbende uploadet til dit personlige galleri på myselfie.dk.

Herfra kan du nemt se og downloade dine billeder, vise dem i slideshow eller dele adgang med dine gæster. Alle der tager et billede, kan få deres billede direkte på telefonen ved at scanne en QR-kode. 

Alternativt kan du bare sende Myselfie retur, så bliver billederne automatisk uploadet, når den ankommer til lageret.

1. Gå til hjemmesiden
Gå til https://myselfie.dk og tryk på "Log ind"

2. Log ind
Log ind med din email og det tilsendte password.

3. Download
Du har nu adgang til dit personlige galleri, hvor du kan se, downloade og dele dine billeder.

Vil du have sjove billeder til din konfirmation?

Lej en Myselfie til konfirmation

Underholdning til konfirmation – for store og små

Vil du gerne gøre din konfirmation sjov og festlig? Skab den fedeste konfirmationsfest med Myselfie photo booth. Tag en masse skøre billeder med dine bedste venner og din familie, og få timevis af sjov underholdning til konfirmationen – både for børn og voksne.

 

Kom i festhumør med Myselfie – nemt og hurtigt

Det er supernemt at tage billederne, og fotoboksen kan opstilles nemt og hurtigt. Myselfie har desuden en ny smart QR-funktion, så alle kan få deres billede direkte på telefonen, ved at scanne en QR-kode som vises på skærmen. Så kan du nemt gemme og dele dit billede med det samme. Det bliver ikke nemmere! Tryk. Scan. Del.  
Faktisk kræver det kun tre simple trin, for at komme igang:

  1. Fold stativet ud
  2. Montér skærmen
  3. Tilslut strøm

Konfirmationsunderholdningen er nu i hus – så simpelt er det!

Vores photo booth giver dig yderligere mulighed for at vise alle dine konfirmationsbilleder i et slideshow på selve aftenen. Det kræver bare, at du tilslutter din Myselfie til WiFi og følger instrukserne, der ligger i kassen.

Vi sørger altid for, at din Myselfie photo booth er klar til afhentning i den nærmeste GLS-pakkeshop mindst en dag før festen. Det giver dig mulighed for at stille din Myselfie op og prøve den af inden din fest. 
 
Når du lejer en Myselfie er der altid fri fragt og returnering, ubegrænsede billeder og gratis ombooking. Myselfie sendes med GLS til nærmeste GLS PakkeShop eller erhvervsadresse, og bliver leveret senest hverdagen før din fest. Der er fri afbenyttelse i hele lejeperioden, og Myselfie skal først returneres den efterfølgende hverdag. 
Nemt og ligetil!
 

Giv dine konfirmationsbilleder et sjovt twist

En skør brille, en knaldrød kysmund eller et snoet overskæg på pind. Med sjove og skøre rekvisitter kan du peppe dine konfirmationsbilleder ekstra op og gøre det sjovere at stå foran Myselfie. Når du bestiller en Myselfie, følger der altid 31 gratis rekvisitter med, som du og festens gæster kan bruge. 
Derudover har vi lavet underholdende Aktivitetskort, som du også får med gratis. 64 kort med ideer til at tage sjove billeder – både med folk du kender, men også som en unik mulighed for at lære nye mennesker at kende. Hvert kort indeholder en lille opgave, som med fordel kan deles ud til gæsterne, gemmes under tallerkenen – eller trækkes fra en hat måske? Det er kun fantasien der sætter grænser. 
 


Og som om det ikke var nok, kan I også bestille endnu flere rekvisitter her på vores hjemmeside samt forskellige flotte og festlige baggrunde, bannere, plakater eller pakker med photo booth-tilbehør.