Billedhåndtering

Lagring: 
Alle billeder taget på en myselfie lagres først lokalt på enheden.
Når enheden kobles på WiFi eller 4g, uploader enheden billederne til vores mediegalleri.
Når en enhed kommer tilbage til vores lager, vil den blive koblet til WiFi således at alle billeder, der fortsat ligger på enheden, bliver uploadet.

Billederne lagres i galleriet i 45 dage efter de er uploadet.
Herefter slettes billederne.

Myselfies data ligger på Microsofts professionelle og sikre Azure Datacentre i Europa.

Se & download billeder: 
For at se billederne skal man logge ind på galleri.myselfie.dk 
Login foregår ved at taste email og ordrenummer. Email skal være den mail som myselfie er booket med. 
Taster man login forkert 10 gange, så spærres det og man skal kontakte myselfie for manuel genåbning.