Fri fragt & returning | Høj billedkvalitet | Alt inkluderet

Myselfie at a party

Book en myselfie

til julefrokost!

Nr. 1 på Trustpilot
Book nu

Book nu

Din myselfie bliver leveret senest dagen før den valgte dato

Klik på feltet
Varighed

Information

Booker du din myselfie til om fredagen vil du senest modtage den 1 dag før. Booker du din myselfie til lørdag el. søndag vil du senest modtage din myselfie om fredagen. Myselfie skal først returneres om mandagen hvis du har booket til weekenden. Myselfie må benyttes ubegrænset i hele perioden du har den:)
Du vil modtage myselfie senest dagen før din valgte dag. Oftes 2-3 dage før. myselfie må benyttes ubegrænset i hele perioden du har den:)
Du vil modtage myselfie senest dagen før din valgte start dato. Oftes 2-3 dage før. myselfie må benyttes ubegrænset i hele perioden du har den:)
Du vil modtage myselfie senest dagen før din valgte startdato. Oftes 2-3 dage før. myselfie må benyttes ubegrænset i hele perioden du har den:)
1.500,00 kr Varighed weekend
shipping_y icon

Fri fragt og returnering

Vi sender med GLS og har vedlagt returlabel i kassen.

gallery_y icon

Ubegrænsede billeder

Der er ingen begrænsninger på hvor mange billeder du kan tage.

edit_date_y icon

Gratis ombooking

Flyt din leje til en ny dato helt uden omkostninger.

camera_y icon

Høj billedkvalitet

Vores kamera tager flotte og skarpe billeder i høj opløsning.

props_y icon

Sjove rekvisitter

Der medfølger altid 31 sjove rekvisitter.

protect_y icon

Sikker opbevarring

Alle billeder opbevares sikkert på vores server i op til 45 dage.

Det siger vores kunder

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er myselfie?

Myselfie er en sjov photo-booth du kan leje til din fest. Man trykker bare på skærmen, så tæller den ned fra 3 og tager et billede.

Hvornår modtager jeg myselfie?

Myselfie sendes med GLS til nærmeste pakkeshop, så den er klar til afhentning senest 1 dag før den valgte dato. Nogle gange før. Dette er blot en ekstra serivce.

Du vil modtage en SMS når din pakke er klar til afhentning.

Hvordan stiler jeg myselfie op?

1. Åben pakken
Placer pakken på et bord og vend den så logoet vender rigtigt. Åben tapen i toppen med en saks eller en kniv.

2. Fold stativet ud
Roter benene 180 grader til du mærker et klik. Fold benene ud til fuld længde.

3. Monter skærmen
Monter skærmen på stativet ved at skrue klemmen på bagsiden fast på stativets pind.

4. Tilslut strøm
Sæt stikket i stikkontakten. Nu er myselfie klar til brug. Når du er færdig kan du blot trække stikket ud.

Hvordan returnere jeg myselfie?

1. Returlabel
Når du er færdig lægger du bare skærm og stativ tilbage i kassen, lukker den med tape og påføre det vedlagte returlabel.

2. Pakkeshop
Aflever pakken i nærmeste GLS pakkeshop senest mandag.

Hvordan ser og downloader jeg mine billeder?

Vi anbefaler at du tilslutter myselfie til wifi så billedernse uploades løbende. Alternativt kan du bare sende den retur så bliver billederne uploaded når den ankommer til lageret.

1. Gå til hjemmesiden
Gå til https://myselfie.dk og tryk på "Log ind"

2. Log ind
Log ind med din email og det tilsendte password.

3. Downlad
Du har nu adgang til dit personlige galleri hvor du kan se og downloade dine billeder.

Lej myselfie til din julefrokost

Book myselfie til julefrokost

Sjov underholdning med en myselfie til julefrokost

En photobooth fra myselfie er den perfekte underholdning til julefrokosten. Med en myselfie kan du skabe sjove og underholdende minder, som du og dine venner, kolleger og familie kan kigge tilbage på år efter år. Du kan være sikker på, at myselfie sætter gang i julefesten, når alle skal se, hvem der kan tage de sjoveste og skøreste billeder.

 

Vil du skabe en hyggelig og underholdende stemning?

Lej en myselfie til julefrokost her, og få den sjoveste oplevelse sammen.

Lej en photobooth fra myselfie, og få den sjoveste underholdning til julefrokosten

Er du ansvarlig for underholdning til julefrokosten, men mangler du idéer til, hvad du skal arrangere? Så er en photobooth fra myselfie den perfekte løsning. En myselfie kan bidrage med mange timers julefrokost underholdning, der kun bliver sjovere, jo længere ud på natten I kommer.

 

Når der tages billeder med en myselfie til julefrokost, er det jer, der styrer, hvilke billeder der skal tages. Det kan resultere i sjove billeder med alle dine kolleger eller venner. Efter julefesten har du mulighed for at se og downloade dine billeder, men du kan også vælge at vise dem i et slideshow på en skærm under julefrokosten.

Med en myselfie til julefrokosten kan du skabe en skæv, skør og sjov stemning, hvor alle kan være med. Det er en aktivitet, der kan få alle op af stolene. Det er en sjov måde at være sammen på, hvis I skal lære hinanden bedre at kende.

Brug en myselfie til julefrokost – uanset om det er med venner, familie eller kolleger

Du kan bruge en myselfie til julefrokost, uanset hvem du skal holde den med. Det er både, når du skal holde en stor julefrokost med familien eller kollegerne, eller du skal arrangere en julefrokost for dine nærmeste venner.

En myselfie kan også benyttes til andre julebegivenheder. Det kan være begivenheder som juleafslutning, juleevent og meget andet, hvor der skal være en sjov eller skør aktivitet, der sætter gang i stemningen.

Uanset om du skal arrangere en julebegivenhed for din familie, venner eller kolleger, vil en myselfie helt sikkert være et hit, der bliver snakket om længe efter begivenheden. Både unge og gamle kan være med. Til de mindste er der endda lavet et sjovt børneunivers, der kan holde dem beskæftiget i lang tid.

 

Tag unikke billeder med de mange rekvisitter.

Når du lejer en myselfie til julefrokost, medfølger der 31 gratis rekvisitter, men vi anbefaler selvfølgelig, at du tilkøber vores sjove julerekvisitter. De 31 rekvisitter består af alt fra briller og skæg til sjove statements på pinde. Rekvisitterne er med til at gøre billederne endnu sjovere. Du kan sammen med de andre til festen lave alverdens billeder, der både er sjove og underholdende at se på bagefter.

Tilvælger du vores julerekvisitter kan du være sikker på at få nogle sjove billeder. Med disse rekvisitter bliver der for alvor skruet op for julestemningen. I kan derfor tage skæve, skøre og sjove julebilleder.

Find de sjove julerekvisitter her.

Giv dine billeder et tvist med filtre

Skal dine billeder have det sidste touch? Intet problem. Der er nemlig også mulighed for at vælge imellem otte forskellige filtre, du kan lægge over de enkelte billeder. Du får dog altid de originale billeder også. Der er derfor rig mulighed for at tage billeder med en myselfie til julefrokosten, hvor den sjove og hyggelig stemning skinner igennem på alle billederne.

Hvorfor leje en myselfie til julefrokost?

Udover at det er sjovt og underholdende, er der flere fordele ved at leje en myselfie til julefrokost. Vi har gjort det nemt for dig at arrangere sjov underholdning til julefrokosten.

Når du lejer en myselfie til julefrokost, får du:

  • Fri fragt og returnering
  • Gratis ombooking
  • Ubegrænsede billeder
  • Høj billedkvalitet
  • Nem opstilling
  • Sjove rekvisitter
  • En kundeservice, der gladeligt hjælper dig fra kl. 9.00-21.00 hver dag.

Julefrokost underholdningen er derfor sikret, når du lejer en photobooth fra myselfie.

Lej en myselfie til julefrokost allerede nu. Vælg dato