Fri fragt & returnering | Ubegrænsede billeder | Gratis ombooking

Myselfie at a party

Book en Myselfie

til julefrokost!

Nr. 1 på Trustpilot
Book nu

Myselfie 3.0

Din Myselfie bliver leveret senest hverdagen før den valgte dato. Vi tager højde for weekender og helligdage. Ønsker du at leje i en længere periode skal du blot vælge den ønskede startdato.

Klik på feltet
Varighed

Information

Booker du din Myselfie til om fredagen vil du senest modtage den 1 dag før. Booker du din Myselfie til lørdag el. søndag vil du senest modtage din Myselfie om fredagen. Myselfie skal først returneres om mandagen hvis du har booket til weekenden. Myselfie må benyttes ubegrænset i hele perioden du har den :)
Du vil modtage Myselfie senest hverdagen før din valgte dag. Oftest 2-3 dage før. Der er fri afbenyttelse i hele lejeperioden.
Du vil modtage Myselfie senest hverdagen før din valgte start dato. Oftest 2-3 dage før. Der er fri afbenyttelse i hele lejeperioden.
Du vil modtage Myselfie senest hverdagen før din valgte startdato. Oftest 2-3 dage før. Der er fri afbenyttelse i hele lejeperioden.
1.500,00 kr Varighed weekend
shipping_y icon

Fri fragt og returnering

Vi sender med GLS og har vedlagt returlabel i kassen.

gallery_y icon

Ubegrænsede billeder

Der er ingen begrænsninger på, hvor mange billeder du kan tage.

edit_date_y icon

Gratis ombooking

Flyt din leje til en ny dato helt uden omkostninger.

camera_y icon

Høj billedkvalitet

Vores kamera tager flotte og skarpe billeder i høj opløsning.

props_y icon

Sjov aktivitet

Foruden Myselfie, medfølger der altid 31 sjove rekvisitter samt 64 aktivitetskort.

protect_y icon

Sikker opbevaring

Alle billeder opbevares sikkert på vores server i op til 45 dage.

Det siger vores kunder

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Myselfie?

Myselfie er en sjov aktivitet til enhver fest. Med Myselfie kan du tage sjove billeder med alle dine gæster, og det er en god måde at skabe glæde og minder.

Hvornår modtager jeg Myselfie?

Myselfie sendes med GLS til nærmeste GLS PakkeShop eller den valgte erhvervsadresse, med levering seneste hverdag før dit arrangement.

Det vil sige: Har du booket til fredag, modtager du den senest torsdag. Har du booket til lørdag eller søndag modtager du den senest fredag.

Hvordan stiller jeg Myselfie op?

1. Åben pakken
Placer pakken på et stabilt underlag og skær tapen op i toppen med en saks eller en kniv.

2. Fold stativet ud
Roter benene 180 grader til du mærker et klik. Fold benene ud til fuld længde.

3. Monter skærmen
Monter skærmen på stativet ved at skrue klemmen på bagsiden fast på stativets pind.

3. Placer Myselfie
Vi anbefaler, at du giver Myselfie en central placering. Det
bedste resultat opnåes når Myselfie står max 1,5 meter fra baggrunden og gerne op ad en væg. Undgå modlys og mørke baggrunde i billedet, da disse kan forringe billedkvaliteten. 

4. Tilslut strøm
Til slut sæt stikket i stikkontakten. Nu er Myselfie klar til brug. Når du er færdig, kan du blot trække stikket ud.

Hvordan returnerer jeg Myselfie?

1. Returlabel
Når du er færdig, lægger du bare Myselfie og stativ tilbage i kassen, og lukker med den medfølgende tape. Påfører den vedlagte returlabel ovenpå den gamle.

2. Pakkeshop
Aflever pakken i nærmeste GLS pakkeshop senest mandagen efter dit arrangement.

Hvordan ser og downloader jeg mine billeder?

Vi anbefaler at du tilslutter Myselfie til Wi-Fi fra starten, så bliver billederne løbende uploadet til dit personlige galleri på myselfie.dk.

Herfra kan du nemt se og downloade dine billeder, vise dem i slideshow eller dele adgang med dine gæster. Alle der tager et billede, kan få deres billede direkte på telefonen ved at scanne en QR-kode. 

Alternativt kan du bare sende Myselfie retur, så bliver billederne automatisk uploadet, når den ankommer til lageret.

1. Gå til hjemmesiden
Gå til https://myselfie.dk og tryk på "Log ind"

2. Log ind
Log ind med din email og det tilsendte password.

3. Download
Du har nu adgang til dit personlige galleri, hvor du kan se, downloade og dele dine billeder.

Lej Myselfie til jeres julefrokost

Book Myselfie til jeres julefrokost

Sjov underholdning til jeres julefrokost

En photobooth fra Myselfie er den perfekte underholdning til julefrokosten. Med en Myselfie kan du skabe sjove og underholdende minder, som du og dine venner, kolleger og familie kan kigge tilbage på år efter år. Du kan være sikker på, at Myselfie sætter gang i julefesten, når alle skal se, hvem der kan tage de sjoveste og skøreste billeder.

Vil du skabe en hyggelig og underholdende stemning?

Er du ansvarlig for underholdning til julefrokosten, men mangler du idéer til, hvad du gøre? Så er en photobooth fra Myselfie den perfekte løsning. Myselfie kan bidrage med mange timers julefrokost underholdning, der kun bliver sjovere, jo længere ud på natten I kommer.

Kom i festhumør med Myselfie – nemt og hurtigt

Det er supernemt at tage billederne, og fotoboksen kan opstilles nemt og hurtigt. Myselfie har desuden en ny smart QR-funktion, så alle kan få deres billede direkte på telefonen, ved at scanne en QR-kode som vises på skærmen. Så kan du nemt gemme og dele dit billede med det samme. Det bliver ikke nemmere! Tryk. Scan. Del.  
Faktisk kræver det kun tre simple trin, for at komme i gang:

  1. Fold stativet ud
  2. Montér skærmen
  3. Tilslut strøm og WiFi

Sådan! Nu kan I tage festlige selfies på stribe.


Alle billederne bliver automatisk tilgængelige i dit personlige galleri på myselfie.dk, hvorfra de let kan downloades og deles – eller vises i slideshow direkte under festen! Du skal bare tilslutte Myselfie til WiFi, og følge vejledningen der ligger i kassen.

Med Myselfie til festen, har I en sjov aktivitet, der kan få alle op af stolene. Det er en sjov måde at være sammen på, hvis I skal lære hinanden bedre at kende. Du får endda Myselfie Aktivitetskort med gratis! 64 kort med ideer til at tage sjove billeder – både med folk du kender, men også som en unik mulighed for at lære nye mennesker at kende. Hvert kort indeholder en lille opgave, som med fordel kan deles ud til gæsterne, gemmes under tallerkenen – eller trækkes fra en hat måske? Det er kun fantasien der sætter grænser.


En Myselfie kan også benyttes til andre julebegivenheder. Det kan være begivenheder som juleafslutning, juleevent og meget andet, hvor der skal være en sjov eller skør aktivitet, der sætter gang i stemningen.

Tag unikke billeder med de mange rekvisitter.

Når du lejer en Myselfie til julefrokost, medfølger der 31 gratis rekvisitter, men vi anbefaler selvfølgelig, at du tilkøber vores sjove julerekvisitter. De 31 rekvisitter består af alt fra briller og skæg til sjove statements på pinde. Rekvisitterne er med til at gøre billederne endnu sjovere. Du kan sammen med de andre til festen lave alverdens billeder, der både er sjove og underholdende at se på bagefter.