Support

Har du problemer med din myselfie, så har vi her listet de typiske fejl - skulle intet hjælpe, så kontakt os gerne via chatten i bunden af vores hjemmeside. Vi sidder klar til at hjælpe:) 

1)  "myselfie starter, men slukker igen med det samme"
Dette skyldes 99,9% af alle tilfælde at stik kontakten som myselfie er sat til, ikke virker optimalt. Prøv derfor at skifte stikkontakt et par gange - HUSK altid at give myselfie 2 minutter til at starte op når den tilsluttes en stikkontakt. 

2) Myselfie beder om en "API Token" 
Skulle dette ske, så skal du bare taste koden 8521 og så er myselfie klar til at tage billeder på fuld knald :) 

3) "Jeg kan ikke se billederne i galleriet"
Først og fremmest så skal du dobbelt tjekke om det er dit ordrenummer og ikke koden 1001 du bruger på vores hjemmeside når du prøver at logge ind på galleriet.
Dernæst kan der gå op til max 60 minutter fra myselfie har taget et billede OG er koblet til wifi, til at login på galleriet virker. 
Har I brug for at se billederne med det samme, så kan der findes et link inde i indstillinger på selve myselfien. Tryk på tandhjulet øverst i venstre hjørne og tast da koden 1001. Her ses billederne lige over WIFI-NETWORK knappen. 
Husk det kræver et fungerende wifi for at billederne kan ses. 

4) INTET VIRKER
Dette har vi endnu ikke oplevet. Men skulle det ske at myselfie fryser, eller på anden måde ikke virker, så er der en "reset knap" på bagsiden. Denne knap skal holdes inde i 10 sekunder, så genstarter myselfie og skulle starte op og virke igen:)