Fri fragt & returnering | Ubegrænsede billeder | Gratis ombooking

Myselfie at a party

Lej en Myselfie
til din fødselsdag!

Bedst anmeldte i Danmark
Book nu

Myselfie 3.0

Din Myselfie bliver leveret senest hverdagen før den valgte dato. Vi tager højde for weekender og helligdage. Ønsker du at leje i en længere periode skal du blot vælge den ønskede startdato.

Klik på feltet
Varighed

Information

Booker du din Myselfie til om fredagen vil du senest modtage den 1 dag før. Booker du din Myselfie til lørdag el. søndag vil du senest modtage din Myselfie om fredagen. Myselfie skal først returneres om mandagen hvis du har booket til weekenden. Myselfie må benyttes ubegrænset i hele perioden du har den :)
Du vil modtage Myselfie senest hverdagen før din valgte dag. Oftest 2-3 dage før. Der er fri afbenyttelse i hele lejeperioden.
Du vil modtage Myselfie senest hverdagen før din valgte start dato. Oftest 2-3 dage før. Der er fri afbenyttelse i hele lejeperioden.
Du vil modtage Myselfie senest hverdagen før din valgte startdato. Oftest 2-3 dage før. Der er fri afbenyttelse i hele lejeperioden.
1.500,00 kr Varighed weekend
shipping_y icon

Fri fragt og returnering

Vi sender med GLS og har vedlagt returlabel i kassen.

gallery_y icon

Ubegrænsede billeder

Der er ingen begrænsninger på, hvor mange billeder du kan tage.

edit_date_y icon

Gratis ombooking

Flyt din leje til en ny dato helt uden omkostninger.

camera_y icon

Høj billedkvalitet

Vores kamera tager flotte og skarpe billeder i høj opløsning.

props_y icon

Sjov aktivitet

Foruden Myselfie medfølger altid 31 sjove rekvisitter samt 64 aktivitetskort.

protect_y icon

Sikker opbevaring

Alle billeder opbevares sikkert på vores server i op til 45 dage.

Det siger vores kunder

Vil du have sjove billeder til din fødselsdag?

Lej en Myselfie til fødselsdag

Få en fødselsdag med sjove billeder

Hos Myselfie elsker vi sjov, fest og farver. Lej en Myselfie photo booth, en sjov aktivitet for dig og alle dine gæster. Alle til festen vil elske at tage sjove og skøre billeder sammen – et evigt minde om en fantastisk fest, der aldrig vil gå i glemmebogen.
Kom i festhumør med Myselfie – nemt og hurtigt
Giv dine gæster muligheden for selv at tage sjove billeder med en selfie booth. Myselfie gør det superenkelt for alle at tage gode fødselsdagsbilleder.


En, to, tre – sådan gør du:

  1. Fold stativet ud
  2. Montér skærmen
  3. Tilslut strøm

Sådan! Det er utroligt nemt, og efter festen har du stribevis af fantastiske fødselsdagsminder.


Vi sørger altid for, at din Myselfie photo booth er klar til afhentning i den nærmeste GLS-pakkeshop mindst en dag før festen. Det giver dig mulighed for at stille din Myselfie op og prøve den af inden din fest. Under festen har du også mulighed for at fremvise billederne i et slideshow. Du skal bare tilslutte Myselfie photo booth til WiFi og følge vejledningen, der ligger i kassen.
 

Når du lejer en Myselfie er der altid fri fragt og returnering, ubegrænsede billeder og gratis ombooking. Myselfie sendes med GLS til nærmeste GLS PakkeShop eller erhvervsadresse, og bliver leveret senest dagen før din fest. Der er fri afbenyttelse i hele lejeperioden, og Myselfie skal først returneres den førstkommende hverdag.
Nemt og ligetil!

Ekstra sjov med gratis rekvisitter

En skør brille, en knaldrød kysmund eller et snoet overskæg på pind. Med sjove og skøre rekvisitter kan du peppe dine festbilleder ekstra op og gøre det sjovere at stå foran Myselfie. Når du bestiller en Myselfie, følger der altid 31 gratis rekvisitter med, som du og festens gæster kan bruge. 

 

Derudover har vi lavet underholdende Aktivitetskort, som du også får med gratis. 64 kort med ideer til at tage sjove billeder – både med folk du kender, men også som en unik mulighed for at lære nye mennesker at kende. Hvert kort indeholder en lille opgave, som med fordel kan deles ud til gæsterne, gemmes under tallerkenen – eller trækkes fra en hat måske? Det er kun fantasien der sætter grænser.  

 

Og som om det ikke var nok, kan I også bestille endnu flere rekvisitter på vores hjemmeside samt forskellige flotte og festlige baggrunde, bannere, plakater eller pakker med photo booth-tilbehør. Kort sagt: Vi har noget, der matcher enhver anledning og festtema!