✨ Early bird rabat ✨ på Myselfie og Mygreetings - spar over 30% på dine bookinger fra oktober frem til og med hele 2025 🎉

Myselfie at a party

Lej en Myselfie
til din fødselsdag!

Bedst anmeldte i Danmark
Book nu

Myselfie 3.0

Din Myselfie bliver leveret senest hverdagen før din valgte dato (vi tager naturligvis højde for weekender og helligdage).

Klik på feltet

Information

Booker du din Myselfie til om fredagen vil du senest modtage den 1 dag før. Booker du din Myselfie til lørdag el. søndag vil du senest modtage din Myselfie om fredagen. Myselfie skal først returneres om mandagen hvis du har booket til weekenden. Myselfie må benyttes ubegrænset i hele perioden du har den :)
Du vil modtage Myselfie senest hverdagen før din valgte dag. Oftest 2-3 dage før. Der er fri afbenyttelse i hele lejeperioden.
Du vil modtage Myselfie senest hverdagen før din valgte start dato. Oftest 2-3 dage før. Der er fri afbenyttelse i hele lejeperioden.
Du vil modtage Myselfie senest hverdagen før din valgte startdato. Oftest 2-3 dage før. Der er fri afbenyttelse i hele lejeperioden.
1.500,00 kr Varighed weekend
shipping_y icon

Fri fragt og returnering

Vi sender med GLS og har vedlagt returlabel i kassen.

gallery_y icon

Ubegrænsede billeder

Der er ingen begrænsninger på, hvor mange billeder du kan tage.

edit_date_y icon

Gratis ombooking

Flyt din leje til en ny dato helt uden omkostninger.

camera_y icon

Høj billedkvalitet

Vores kamera tager flotte og skarpe billeder i høj opløsning.

props_y icon

Sjov aktivitet

Foruden Myselfie medfølger altid 31 sjove rekvisitter samt 64 aktivitetskort.

protect_y icon

Sikker opbevaring

Alle billeder opbevares sikkert på vores server i op til 30 dage.

Vil du have sjove billeder til din fødselsdag?

Lej en Myselfie til fødselsdag

Et sjovt indslag til fødselsdagen

Vil du tage fødselsdagsunderholdningen til det næste niveau? Så er det en Myselfie photo booth, du skal leje. Glem alt om en professionel fotograf, engangskameraer på bordene eller en fætter, der skal gå rundt og tage billeder med sin gamle mobil. Når du lejer en Myselfie til fødselsdagen, får du ikke kun foreviget din store dag. Du får også et underholdende indslag til festen. Alle dine gæster - børn, unge og voksne - kan gå op til den smarte photo booth og tage sjove billeder.

Billeder fra fødselsdagen giver gode minder

Hvorfor tage billeder til fødselsdagen? Om det er 18-års fejringen eller den runde 40-års fødselsdag, er det sjovt at mindes den store dag - enten dagen efter eller 10 år senere, når du ser tilbage. Det er bare svært, når du ikke har taget nogle billeder, eller de ligger gemt på dine venner eller families mobiltelefoner.

Myselfie har gjort det let at tage billederne, gøre dem sjove og gemme dem på din egen mobil. Du kan endda vise billederne frem som et slideshow for underholdning under selve festen.

Få de sjoveste billeder med en Myselfie

Billeder taget med en Myselfie er unikke. Du får uforglemmelige minder fra fødselsdagen, som fanger stemningen og lader dine gæster sætte tonen og stilen. Det kan de gøre med sjove ansigter, håndtegn, eller hvad de nu finder på.

Du kan hjælpe dem lidt på vej til endnu sjovere billeder med de gratis rekvisitter, vi altid sender med en Myselfie til fødselsdagen. Med disse bliver Myselfie en underholdende aktivitet og et sjovt indslag til fødselsdag.

Er det nu noget for alle? Absolut! Om det er Viktor på 5 år eller mormor på 80 år. Alle kan tage sjove billeder til fødselsdagen. Myselfie er nemlig superlet at betjene. Det kræver ét tryk på skærmen og voila! Billedet er taget, og 1 stk. sjovt fødselsdagsminde er gemt på harddisken eller på din mobil.

Sådan gør du

Myselfie er simpel at stille op til fødselsdagen. Udstyret leveres med GLS senest én dag før, du skal holde din fødselsdagsfest. Ikke fordi du behøver en hel dag til at stille op, men så kan du gøre det aftenen inden eller om morgenen på dagen for festen. Alt, du skal gøre, er at folde stativet ud, montere skærmen og tilslutte strøm. Så er du i gang!

Lej en Myselfie i dag og få sikret sjov underholdning til fødselsdagen.