Nr. 1 photo booth på Trustpilot med over 4.400 positive anmeldelser - Anmeldt 4,9 ud af 5⭐️

Myselfie at a party

Skab glæde og minder
til jeres event

Perfekt til dit event, firmafest, messe, konference eller reception
Få et tilbud

Få et tilbud

Vælg mellem alle vores funktioner

Funktioner

QR

Giv kunderne mulighed for at få billedet via QR kode.

E-mail

Giv kunderne mulighed for at få tilsendt billedet via e-mail.

Sms

Giv kunderne mulighed for at få tilsendt billedet på sms.

Logo

Tilføj virksomhedens eget logo på alle billeder.

Ramme

Tilføj en specialdesignet ramme på alle billeder.

Special design

Få en unik myselfie designet efter ønske.

Slideshow

Vis billederne i et slideshow på en skærm ved siden af.

Print

Print billederne så kunderne kan få dem med hjem.

Fast installation

Myselfie kan monteres på en væg, hylde eller stand.

Det spørger I ofte om

Vil du have sjove billeder til dit arrangement?

Lej en sjov photo booth til din firmafest

Hvis du planlægger en firmafest, reception eller et andet arrangement i forbindelse med arbejdet, så bør du leje en af vores mobile og innovative photo booths, som med garanti vil skabe glæde og minder til dit event.

Når du lejer en Myselfie photo booth til din næste firmafest, kan I hygge jer med at tage sjove billeder, som ved hjælp af vores smarte QR-funktion nemt kan hentes ned på telefonerne. Lad dine ansatte og kunder hygge sig og knytte bånd ved at tage sjove billeder, som nemt kan deles og tages om, hvis du ikke er tilfreds med første resultat. Du kan tage så mange billeder, som du overhovedet orker, når du lejer en photo booth til firmafesten.

Vi leverer med GLS til en pakkeshop nær din fest eller til din erhvervsadresse. Vi sørger altid for, at din Myselfie er leveret senest dagen før arrangementet, men oftest ankommer pakken 2-3 dage før, så du har god tid til at skabe det rette setup for din photo booth. Levering og returnering er inkluderet i prisen, og det samme er gratis ombooking, hvis planerne ændrer sig.

Der følger altid en pakke med rekvisitter med, når du lejer en Myselfie photo booth til firmafesten eller andre arrangementer, hvor du gerne have mulighed for at tage sjove og knivskarpe fotos, som nemt kan deles og tages om. Hvis du har brug for flere rekvisitter eller gerne vil skabe et bestemt tema til festen, så kan vi helt sikkert finde en løsning, som passer til dit brand og det indtryk, som du gerne vil skabe med billederne.

Vi har rekvisitter, som passer til forskellige temaer og et stort og varieret udvalg, som kan samles ud fra behov og ønsker.

Som virksomhed har du rig mulighed for at skabe de perfekte rammer med Myselfie. Du kan vælge farven på rammen, så den passer til dit brand, og vi skræddersyer gerne en løsning, der er målrettet din virksomhed. Vi tilbyder dit logo eller andet firmadesign på front og bagside, dit logo på billederne, ligesom vi også gerne tilføjer udvalgte hashtags, der er tilknyttet virksomheden. På den måde kan du også skabe reklamemæssig værdi, når billederne fra det vellykkede arrangement spreder sig på de sociale medier.

Det er nemt og hurtigt at leje en Myselfies photo booth til den næste firmafest eller andre arrangementer i din virksomhed. Hvis du udfylder vores kontaktformular, vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud, som passer til behovet i din virksomhed.