✨ Early bird rabat ✨ på Myselfie og Mygreetings - spar over 30% på dine bookinger fra oktober frem til og med hele 2025 🎉

Support (old)

Har du problemer med din myselfie, så har vi her listet de typiske fejl - skulle intet hjælpe, så kontakt os gerne via chatten i bunden af vores hjemmeside. Vi sidder klar til at hjælpe:) 

1)  "myselfie starter, men slukker igen med det samme"
Dette skyldes 99,9% af alle tilfælde at stik kontakten som myselfie er sat til, ikke virker optimalt. Prøv derfor at skifte stikkontakt et par gange - HUSK altid at give myselfie 2 minutter til at starte op når den tilsluttes en stikkontakt. 
Hvis ikke der er lys i lampen, så skyldes det at der ikke er strøm i stikkontakten. 

2) Myselfie beder om en "API Token" 
Skulle dette ske, så skal du bare taste koden 8521 og så er myselfie klar til at tage billeder på fuld knald :) 

3) Wifi virker ikke? 
Selvom der i 1001-menuen står "No wifi" eller "not connectet" så betyder det ikke nødvendigvis at der ikke er wifi - det kan sagtens skyldes at wifi signalet bare ikke er så kraftigt. 
Måden at teste om der er wifi forbindelse til myselfie er ved at tage et billede og logge ind med koden 1001 - hvis den uploader billedet i løbet af 5 minutter og der til sidst står "no images stored locally" så er der wifi ! :-) 

4) "Jeg kan ikke se billederne i galleriet"
Først og fremmest så skal du dobbelt tjekke om det er dit ordrenummer og ikke koden 1001 du bruger på vores hjemmeside når du prøver at logge ind på galleriet.
Dernæst kan der gå op til max 5 minutter fra myselfie har taget et billede OG er koblet til wifi, til at login på galleriet virker.  
Husk det kræver et fungerende wifi for at billederne kan ses. 

4) INTET VIRKER
Dette har vi endnu ikke oplevet. Men skulle det ske at myselfie fryser, eller på anden måde ikke virker, så er der en "reset knap" på bagsiden. Denne knap skal holdes inde i 10 sekunder, så genstarter myselfie og skulle starte op og virke igen:)