Nr. 1 photo booth på Trustpilot med over 4.400 positive anmeldelser - Anmeldt 4,9 ud af 5⭐️

Myselfie at a party

Lej en Myselfie
til jeres bryllup!

Bedst anmeldte i Danmark
Book nu

Myselfie 3.0

Din Myselfie bliver leveret senest hverdagen før din valgte dato (vi tager naturligvis højde for weekender og helligdage).

Klik på feltet
Varighed

Information

Booker du din Myselfie til om fredagen vil du senest modtage den 1 dag før. Booker du din Myselfie til lørdag el. søndag vil du senest modtage din Myselfie om fredagen. Myselfie skal først returneres om mandagen hvis du har booket til weekenden. Myselfie må benyttes ubegrænset i hele perioden du har den :)
Du vil modtage Myselfie senest hverdagen før din valgte dag. Oftest 2-3 dage før. Der er fri afbenyttelse i hele lejeperioden.
Du vil modtage Myselfie senest hverdagen før din valgte start dato. Oftest 2-3 dage før. Der er fri afbenyttelse i hele lejeperioden.
Du vil modtage Myselfie senest hverdagen før din valgte startdato. Oftest 2-3 dage før. Der er fri afbenyttelse i hele lejeperioden.
1.500,00 kr Varighed weekend
shipping_y icon

Fri fragt og returnering

Vi sender med GLS og har vedlagt returlabel i kassen.

gallery_y icon

Ubegrænsede billeder

Der er ingen begrænsninger på, hvor mange billeder du kan tage.

edit_date_y icon

Gratis ombooking

Flyt din leje til en ny dato helt uden omkostninger.

camera_y icon

Høj billedkvalitet

Vores kamera tager flotte og skarpe billeder i høj opløsning.

props_y icon

Sjov aktivitet

Foruden Myselfie medfølger altid 31 sjove rekvisitter samt 64 aktivitetskort.

protect_y icon

Sikker opbevaring

Alle billeder opbevares sikkert på vores server i op til 45 dage.

En sjov aktivitet til jeres bryllup

Lej en Myselfie til jeres bryllup

Photo booth som et sjovt indslag til jeres bryllup

Bryllupper er fantastiske begivenheder, hvor kærligheden bliver fejret. Der er mange måder at blive gift på og mange måder at fejre begivenheden efterfølgende. Uanset hvilket form for bryllup I vælger, er der god grund til at leje en Myselfie, som gør dét at tage billeder til brylluppet til en sjov aktivitet og et sjovt indslag på linje med de personlige sange, lege og andre indslag, som tilsammen gør fejringen af jeres bryllup til en begivenhed, både I og jeres gæster sent vil glemme.

De fleste kender sikkert til følelsen, hvor du dagen efter en fest kigger aftenens billeder igennem og konstaterer, at det er de færreste af billederne, som er vellykkede. Derfor vælger mange at hyre en fotograf, men her kan du også ende med ikke at være helt tilfreds med billederne. Heldigvis findes Myselfie, som er en innovativ photo booth, der kan opstilles lige dér, hvor I ønsker at fejre den store dag. På den måde kan I og jeres gæster løbende holde øje med, at I er tilfredse med billederne. Og hvis ikke, kan I nemt og hurtigt tage dem om. Når I lejer en Myselfie photo booth til jeres bryllup medfølger én gratis pakke med rekvisitter og sjove aktivitetskort. Derudover har vi samlet et stort og varieret udvalg af rekvisitter og baggrunde til brylluppet, som I både kan tilkøbe samlet eller selv sammensætte.

Med en Myselfie photo booth bliver dét at tage billeder til et festligt indslag, som jeres gæster sent vil glemme. Vi hjælper jer gerne, hvis I har spørgsmål til vores priser, vilkår, produkter eller andet, så I kan forberede jer på den store dag.

Lej en photo booth til jeres bryllup

Vi har udlejet Myselfie photo booths siden 2011, hvor vi startede projektet på hobbyplan. Her kunne vi se, hvor sjovt vores kunder havde det, når de tog billeder i festligt lag. Derfor valgte vi at udvide forretningen, så flere danskere kunne få muligheden for at skabe gode og sjove minder og samtidig slippe for skuffelsen ved at gennemse de dårlige billeder, som du ofte ender med, når du insisterer på selv at tage dem.

Vi har gjort det nemt og enkelt at leje en Myselfie photo booth til jeres bryllup eller en anden begivenhed. Med vores attraktive priser er en Myselfie photo booth en mulighed for de fleste, som gerne vil have gode minder fra en god fest og gøre fotograferingen til en sjov aktivitet i sig selv.

Først vælger I den dato, hvor festen skal afholdes. Vi afsender en Myselfie med GLS til en pakkeshop eller erhvervsadresse i nærheden af jer. Fragten er fri, og det samme gælder returneringen, som vi også tager os af.

Vi sørger for, at I senest får jeres Myselfie leveret dagen før brylluppet, men oftest leverer vi 2-3 dage før. Der er fri afbenyttelse, fra I modtager jeres bestilling til den afleveringsdato, som vi har aftalt. Så kan I opsætte og afprøve jeres photo booth i ro og mag, før gæsterne ankommer og går i gang med at tage billeder. I har stor valgfrihed, når det kommer til at leje en Myselfie. De fleste lejer den over en weekend, men I kan også vælge en enkelt hverdag, en uge eller længere perioder, hvis der er behov for det. Der er god mulighed for at få det, som I gerne vil have det, når I bestiller en Myselfie til jeres bryllup. Det er jeres bryllup, og derfor skal I have mulighed for at fejre det, som I ønsker.

Nytænkende og festligt indslag til bryllup

Der er mange traditioner tilknyttet bryllupsfester. En af de traditioner som mange holder af, uanset om de har valgt et traditionelt eller moderne bryllup, er de festlige indslag. Det kunne være en quiz, som tester gæsternes viden om brudeparret, en sang, der er skrevet til anledningen, taler osv. Med en Myselfie kan I gøre fotograferingen til et festligt indslag i sig selv. Da vi startede med at udleje Myselfies i forbindelse med vores mobile diskotek, kunne vi hurtigt se, hvor sjovt vores kunder havde det med at tage billeder.

Derfor valgte vi at fokusere på udlejning af vores photo booths til bryllupper og andre fester, hvor Myselfie er et festligt indslag, som varer hele aftenen. Med Myselfie er det nemt at tage billeder med dem, som I holder af og nye bekendtskaber, som i løbet af aftenen udvikler sig til venskaber. Hvis I gerne vil gøre det ekstra festligt at tage billeder til jeres bryllup, kan I tilkøbe rekvisitter.

Vi har samlet et stort udvalg af rekvisitter og baggrunde, som passer til forskellige fester, og der er god mulighed for at finde de helt rigtige rekvisitter til jeres bryllup. I kan enten købe en pakke, hvor vi har samlet et varieret udvalg af bryllupsrekvisitter eller sammensætte jeres egen pakke. Der er tale om flotte balloner, guirlander, sjove briller, talebobler og meget andet, som jeres gæster kan have det sjovt med i timevis.

Med Myselfie er I sikret sjove billeder til brylluppet

Slip for den kedelige tjans, hvor I skuffet gennemser dine billeder i dagene efter brylluppet og konstaterer, at de fleste billeder ikke er meget værd. Vi sørger for, at jeres Myselfie photo booth bliver leveret inden festen sammen med de rekvisitter, som I har valgt at tilkøbe. Myselfie er nem at betjene, og faktisk kræver det kun 3 trin for at komme i gang.

1. Først foldes stativet, hvor skærmen med kameraet bliver monteret, ud.

2. Så monteres skærmen, så den sidder rigtig i forhold til kameraets vinkel.

3. Til sidst sætter I strømmen til, og nu er Myselfie klar til brug.

Der er ingen begrænsninger på, hvor mange billeder I kan tage med Myselfie, så jeres gæster kan bare slå sig løs med at tage sjove billeder i høj opløsning. Når I vælger en Myselfie til at tage billederne til jeres bryllup, kan gæsterne med det samme se resultatet og tage et nyt billede, hvis det første ikke blev en succes. Vi har udviklet en smart QR-funktion, hvor I kan få billederne sendt til mobilen med det samme. På den måde har jeres gæster også indhold til de sociale medier, som de kan poste i dagene efter brylluppet.

Vi glæder os til at høre fra jer, hvis I gerne vil høre mere om de fantastiske muligheder for at tage sjove billeder med en Myselfie photo booth. Der bliver taget mere end 6 millioner billeder med Myselfie hvert år, og hver weekend er vores photo booths at finde mere end 100 forskellige steder i landet til bryllupper, fødselsdage, julefrokoster og andre begivenheder, hvor der er brug for et festligt indslag og sjove billeder. Vi har mere end 3000 positive anmeldelser på Trustpilot. Vi holder altid, hvad vi lover, så I kan trygt bestille en Myselfie i dag.