Nr. 1 photo booth på Trustpilot med over 4.400 positive anmeldelser - Anmeldt 4,9 ud af 5⭐️

Myselfie modtager Iværksætterprisen 2020

Det har siden oktober måned sidste år været muligt at indstille egen eller en andens virksomhed i Vejle til Iværksætterprisen 2020. Det er et tiltag som Vejle Kommune for tredje år i træk prøver af, og som ifølge Morten Damgaard Nielsen, erhvervschef i Vejle Kommune, er sat i verden for at hylde og fremhæve Vejles mange iværksættere. Vi vil gerne fremhæve og hylde vores mange dygtige og ambitiøse iværksættere for den indsats, de investerer i deres virksomhed. Det er nemlig vigtigt, at vi fortsat kan skabe den gode iværksætter-rollemodel, som kan inspirere andre, og derfor er Iværksætterprisen vigtig for start-up-virksomheder i Vejle Kommune, siger Morten Damgaard.

I år har Myselfie, ledt af Thomas Bennedsen og Peter Lynggaard, vundet Iværksætterprisen 2020. Det fandt sted på Vingstedcenteret til Vejle Kommunes nytårskur for erhvervslivet. Myselfie producerer og udlejer fotobokse som man som gæst selv kan betjene og tage selfies med. Myselfie blev især kendt, da de i 2019 deltog i DR-programmet Løvens Hule, hvor de endte med at få alle fem løver med på at investere i virksomheden.

Iværksætterprisen 2020 gives til virksomheder som er CVR-registrerede og er under fem år gamle. Derudover er det et krav, at virksomheden har præsteret de første gode resultater inden for eksempelvis et eller flere af disse områder: Omsætningsvækst; indtjeningsvækst; medarbejdervækst; produktudvikling og/eller har demonstreret vækstpotentiale. Til sidst har der også fra indstillerens side skulle ligge en saglig begrundelse underbygget af tal og konkrete eksempler.

 

 

Vil du vide mere om Myselfie?

Starten

Myselfie startede som et hobbyprojekt helt tilbage i 2011. Dengang så Thomas Bennedsen, at der muligvis var et marked for fotobokse i forbindelse med hans arbejde i hans anden virksomhed, mobildiskoteket Thunderpower. Han udviklede derfor en interimistisk fotoboks og kaldte den PhotoBox, og allerede på første aften var den en succes. Der er blevet udviklet på livet løs siden, og i 2015 blev Myselfie stiftet som en selvstændig virksomhed. I 2016 blev Peter Lynggaard partner, og i dag er de 14 mand ansat i virksomheden.

Lej en Myselfie til dit arrangement