Fri fragt & returning | Høj billedkvalitet | Alt inkluderet

vilkår til nyhedsbrev og konkurrence

VILKÅR FOR MODTAGELSE AF NYHEDSBREV

Når du siger ”ja tak” til at modtage vores nyhedsbrev og markedsføringsmateriale på e-mail og til at deltage i vores månedlige konkurrence om 1 x gratis leje af en Myselfie, accepterer du samtidig vilkårene herunder. Hvem udsender nyhedsbrevet? Nyhedsbrevet og andet markedsføringsmateriale er en service, der udbydes af Myselfie ApS Flegmade 11L, St Th 7100 Vejle CVR-nr. 37853909 Etablerings år: 2016 Du kan bruge vores kontaktoplysninger her  til at kontakte os. 

Du vil alene modtage markedsføringsmateriale fra Myselfie ApS.

Hvilke oplysninger indsamles i om mig? Myselfie ApS indsamler alene din oplyste e-mailadresse – dette er alt vi behøver for at kunne sende dig nyhedsbreve mv. For at vi kan dokumentere dit samtykke til at modtage nyhedsbrevet, registrerer vi også tidspunktet du melder dig til, og hvis du melder dig fra nyhedsbrevet igen, så registrerer vi også dette tidspunkt. Vi indsamler i anonymiseret form oplysninger om dit brug af nyhedsbrevet – herunder om vores nyhedsbrev bliver åbnet, hvor lang tid mailen er åben, om der klikkes på links samt hvornår e-mailen slettes igen. Du skal herudover være opmærksom på, at hvis du klikker på links i nyhedsbrevet til vores hjemmeside, kan vi indsamle yderligere oplysninger om dig, hvis du accepterer at vores hjemmeside bruger cookies.

Hvad bruger vi dine oplysninger til? Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bruger vi din e-mailadresse til at udsende nyhedsbreve, tilbud og andet markedsføringsmateriale til dig omkring Myselfie, vores virksomhed og ydelser. Vi bruger også din e-mailadresse som lod i konkurrencen om at vinde gratis leje af en Myselfie én gang om måneden – hvis du vinder bruger vi også din e-mailadresse til at kontakte dig om din præmie, ligesom vi kan kantakte dig om andre forhold vedrørende konkurrencen. Herudover anvender vi ikke din e-mail adresse.

Vores brug sker alene på grundlag af dit samtykke, jf. Databeskyttelsesforordningen art. 6(1)(a) og Markedsføringsloven § 10, stk. 1. De oplysninger vi indsamler om din brug af nyhedsbrevet bruger vi til at forbedre vores service, så vi i fremtiden kan blive endnu bedre til at målrette og tilpasse indholdet efter dine interesser. Oplysninger om din brug af nyhedsbrevet bruger vi herudover til statistiske formål i anonymiseret form. Dine oplysninger behandles fortroligt og sikkert Vi opbevarer dine oplysninger fortroligt og sikkert. Vi har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Vi anvender servicen MailChimp til udsendelse af nyhedsbreve. Mailchimp udbydes af The Rocket Science Group, LLC og er hjemmehørende i Georgia, USA. MailChimp opbevarer og behandler personoplysninger for os som databehandler, og vi har indgået skriftlig databehandlingsaftale for at sikre, at dine personoplysninger alene behandles efter vores instruks, på fortrolig vis, samt at der er truffet de fornødne sikkerhedsforanstaltninger mod at dine oplysninger kompromitteres eller misbruges. Da MailChimp er baseret i USA accepterer du udtrykkeligt med din tiltræden af disse vilkår, at dine personoplysninger afgivet for at kunne sende dig nyhedsbreve og markedsføringsmateriale, samt oplysninger vi genererer omkring din brug af vores nyhedsbreve kan eksporteres til og opbevares i USA. MailChimp er herudover tilknyttet til Kommissionens Privacy Shield ordning. Du kan se mere om tilknytningen her

Hvor ofte udsendes nyhedsbreve? Vi udsender vores nyhedsbrev, når vi mener vi har noget vigtigt eller nyt at fortælle dig. Nyhedsbrevet udkommer ikke nødvendigvis med faste intervaller, og det er derfor forskelligt hvor ofte du kan forvente at modtage nyhedsbreve fra os. Vi bestræber os dog på at begrænse antallet, så vores nyhedsbreve ikke fylder hele din indbakke. Vi videregiver ikke dine oplysninger Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre i kommerciel henseende. Vi videregiver kun oplysninger, hvis vi er forpligtet til det efter loven, eller hvis vi forpligtet til det efter en retskendelse. Du kan altid rette eller ændre dine kontaktoplysninger.

Du kan til enhver tid ændre eller rette i dine kontaktoplysninger (din e-mailadresse) ved at afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen. Det er beskrevet nedenfor, hvordan du framelder dig vores nyhedsbrev og konkurrence. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrev og konkurrencen Du kan til enhver tid framelde dig vores nyhedsbrev og deltagelse i konkurrencen. Når du har frameldt dig nyhedsbrevet modtager du ikke yderligere fra os på e-mail, med mindre du har givet andet samtykke til at vi må henvende os til dig. Vi sender dig dog en bekræftelse på, at vi sletter dig fra modtagerlisten for vores nyhedsbrev. Du bliver samtidig afmeldt vores konkurrence. Nyhedsbrevet kan afmeldes ved at klikke på ”afmeld nyhedsbrev” linket, som er indeholdt i hvert nyhedsbrev du modtager fra os. Du kan også afmelde nyhedsbrevet inde fra vores hjemmeside [indsæt link]. Hvor længe opbevarer I oplysningerne om mig? Vi opbevarer og behandler din e-mailadresse lige så længe, som du er tilmeldt vores nyhedsbrev.

I overensstemmelse med Forbrugerombudsmandens retningslinjer opbevarer vi dokumentation for dit samtykke, til at sende dig markedsføringsmateriale på e-mail indtil to år efter, at vi senest har anvendt dit samtykke/samtykket tilbagekaldes. Derefter sletter vi oplysningerne om dig, inklusive din e- mailadresse. Hvis du framelder dig vores nyhedsbrev, anonymiseres alle statistiske data om din brug af nyhedsbrevet. Anonymiseringen sker på en sådan måde, at det ikke efterfølgende er muligt at de-anonymisere oplysningerne igen. Dine øvrige rettgiheder efter persondatalovgivningen Efter persondatalovgivningen kan du anmode os om indsigt i hvilke oplysninger vi behandler om dig. Klage Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk. Konkurrenceregler Sammen med dit abonnement på nyhedsbrev og markedsføringsmateriale fra Myselfie ApS, deltager du automatisk hver måned i en konkurrence om en præmie bestående af 1 x gratis leje af en Myselfie. For konkurrencen gælder følgende vilkår: Frekvens for afholdelse af konkurrence Konkurrencen afholdes kontinuerligt én gang pr. kalendermåned. Hvem kan deltage og hvordan deltager man? Alle der er tilmeldt Myselfie ApS’ nyhedsbrev deltager automatisk i konkurrencen.

Vinderen af konkurrencen udtrækkes tilfældigt blandt alle på modtagerlisten for Myselfie nyhedsbrevet. Vinderen udtrækkes den første dag i hvert kalendermåneden. Det er ikke muligt at overvære udtrækningen. Vinderen får direkte besked på e-mail. Præmien i konkurrencen er 1 x leje af en Myselfie i 1 døgn. Værdien af præmien er kr. 1500 inkl. moms. Der udtrækkes én vinder pr. konkurrence – dvs. én vinder pr. kalendermåned. Præmien udstedes som en voucherkode, der kan anvendes som rabatkode, ved bookning af Myselfie. Præmievinderen skal selv booke via www.myselfie.dk. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Præmien skal anvendes indenfor 1 år. Dvs. at bestillingen skal være foretaget indenfor denne periode, men leveringstidspunktet kan være efter periodens udløb. Er der ikke foretaget bestilling indenfor perioden, bortfalder præmien. Der udtrækkes ikke ny alternativ vinder. Øvrige vilkår Det er kun tilladt at deltage med én e-mailadresse pr. person. Ved mistanke om snyd kan Myselfie ApS udelukke en deltager fra konkurrencen. Myselfie ApS kan ændre vilkårene for konkurrencen med 30 dages varsel. Ændrede vilkår udsendes på e- mail til alle deltagere.