Sommerfest Underholdning til festen

MYSELFIE ER ÅRETS SJOVESTE UNDERHOLDNING TIL SOMMERFESTEN
BOOK DIN MYSELFIE HER

Book myselfie →

Photo boothen som passer til alle sommerfester

Yellow dot

Sjov underholdning for alle

Myselfie er ny og moderne underholdning til sommerfesten. Det brugervenlig interface gør det nemt for alle at tage billeder og være en del af underholdningen.

Yellow dot

Pift billederne op med sjove sommerrekvisitter

Når du booker din Myselfie har du mulighed for, at tilføje alle mulige sjove og spændende rekvisitter. Det kan være sjove hatte, briller, store læber eller andet, som man kan gøre billederne ekstra sjove med.

Yellow dot

Myselfie er både for private og erhverv

Om du holder sommerfest i privaten eller i firmaet er det altid muligt at booke en photo booth til din fest. Med mere end 1000 topanmeldelser på trustpilot, kan vi stolt sige at Myselfie er den mest anmelderroste photo booth på markedet.

Levering til og fra festen

Vores udstyr bliver sendt direkte via af pakkepost til dig og kan derefter tilbageleveres i samme emballage. Emballagen, vi sender udstyret afsted i, er slidstærk og stødsikker, for at sikre udstyret kommer frem uden skader.

Yellow dot

Billeder i høj kvalitet og god belysning

Myselfie photo booth tager billeder i høj kvalitet, så motivet altid tager sig bedst ud. Den stærke belysning fra den integrerede blitz er med til at gøre billederne ekstra skarpe. Når billederne er i høj kvalitet kan de uden problemer anvendes digitalt efterfølgende.

Yellow dot

Få billederne vist på storskærm lige når de er taget

Når du har modtaget din Myselfie, har du mulighed for at tilslutte den wifi og streame alle billederne over på en storskærm straks efter de er taget. Dette kan være en sjov idé til sommerfesten, at så snart folk har fået taget et billede kører et slideshow med billederne man kan grine af sammen.

Yellow dot

Fotobog med udvalgte selfies fra aftenen

Når festen er forbi kan man få fremkaldt udvalgte billeder fra aftenen og sat i en Myselfie fotobog. Her
får du muligheden for at opleve festen igen med en fysisk fotobog som du kan vise til dine venner og
familie. -10% rabat på fotobøger når du booker en Myselfie

Det siger vores kunder