Firmafesten har aldrig været sjovere

FORSLAG TIL SJOV FIRMAFEST UNDERHOLDNING
BOOK DIN MYSELFIE TIL FIRMAFESTEN HER.

Book myselfie →

Årets firmafest idé

Yellow dot

Sjov aktivitet til festen

En Myselfie photo booth er et festligt samlingspunkt for virksomhedens ansatte, hvor de kan tage selfies sammen med kollegerne.

Yellow dot

Danmarks bedst anmelderroste photo booth

Myselfie scorer klar topkarakter på Trustpilot. Med mere end 1000x 5-stjernede anmeldelser ligger Myselfie.dk i den absolutte spids af selfiekameraudbydere.

Yellow dot

SUPER nem at anvende

Med en Myselfie slipper i for kameraudstyr, der forvolder store problemer under firmafesten. Udstyret er let som en leg at opsætte og man tager billederne med et enkelt tryk på kameraet skærm. Efter der er trykket, tæller selvudløseren ned fra 3 og billedet er taget.

Firmafesten kan ikke gøres om, men den kan genleves

En god firmafest er noget medarbejderne taler om i månedsvis bagefter. Der bliver talt om sjove indslag, taler, mad og drikke men også om Myselfien

Yellow dot

Fremvis billederne under festen på storskærm

Hvis I tilkobler jeres Myselfie til wifi, kan I få vist aftenens billeder live via vores hjemmeside. Dette kan ske efter festen, men også under! - Myselfie sørger for at uploade dem direkte til vores cloud, så I kan følge med i de mange selfies imens festen er i gang.

Yellow dot

Booking med levering

Når du booker vores photo booth kommer den hurtigt og sikkert frem med pakkelevering. Kameraet bliver leveret i stødsikker emballage som sikrer udstyret mod skader når det bliver sendt frem og tilbage.

Yellow dot

Få billederne fra firmafesten i fotobog

Når aftenen er ovre, kan I genopleve udvalgte billeder fra aftenen ved at få dem fremkaldt og sat i en
fotobog fra Myselfie. I får 10% i rabat på fotobøger når I booker en Myselfie photo booth

Det siger vores kunder