Sjov underholdning til events

MYSELFIE PHOTO BOOTH ER SJOV UNDERHOLDNING TIL ALLE TYPER EVENTS
BOOK DIN MYSELFIE TIL DIT EVENT HER

Book myselfie →

En god idé til dit event

Yellow dot

Myselfie passer til alle typer af events

En myselfie er god til mange former for events. Det kan bl.a. være bryllupper, konfirmationersfester, fødselsdagsfester, julefrokoster, firmafester, sommerfester og nytår, receptioner osv.

Yellow dot

Rekvisitter til alle typer fest

Gør billederne sjove og underholdende med en lang række af vores rekvisitter. Vi har pakker med talebobler, emojis og lips eller pakker til festtemaer såsom nytår, bryllup og 90'er fest og mange andre.

Yellow dot

Kvalitet og god belysning

Vores photo booth er udstyret med et knivskarpt kamera, som tager billeder i høj kvalitet. Den høje kvalitet sikrer at du får det bedste ud af de selfies, som der bliver taget hen ad aftenen. Selvom det skulle blive mørkt, giver den indbyggede flash et fantastisk lys, som får dig og de andre til festen til at stråle.

Sikker levering frem og tilbage

Når vi afsender en Myselfie photo booth til dig, har vi sørget for at pakke den ind i stødsikkert emballage, så udstyret kommer sikkert frem til dig. Emballagen er genanvendelig, så du sikkert og nemt kan sende udstyret retur.

Yellow dot

Se alle billeder live i et slideshow på storskærm.

Når Myselfie er opsat kan I uden store problemer tilslutte photo boothen til wifi og streame alle billederne til en storskærm via af vores hjemmeside. Med andre ord kan eventets gæster se alle billeder på storskærm live, så snart de er blevet taget.

Yellow dot

Fotobøger

Alle eller nogle enkelte udvalgte billeder fra aftenen kan fremkaldes og indsættes i en unik fotobog, som I kan få fysisk form efter eventen. Det er altid sjovt at tage billeder frem og genleve et godt event.

Yellow dot

10% på fotobøger når en Myselfie bookes

Når man har booket en Myselfie giver vi -10% på alle vores fotobøger.
Læs mere fotobøger her

Det siger vores kunder