Nr. 1 photo booth på Trustpilot med over 4.400 positive anmeldelser - Anmeldt 4,9 ud af 5⭐️

Sådan bliver du festens bedste gæst

Vi har alle deltaget i et væld af fester. Både sjove fester, som du altid vil huske, og nogle lidt mindre succesfulde fester, som hurtigt går i glemmebogen. Men hvad gør en fest til noget helt særligt – dén alle taler om?

Det kan der gives mange svar på, men ét der går igen er: gæsterne var de bedste!
Læs videre, og få fire inputs til, hvordan du bliver festens absolut bedste gæst, det er en win-win!

#1: Engagement

❌   En gæst skal bare deltage i festen, nyde godt af den gode mad og drikke og afvente, hvad der sker.

✅   Gæsten engagerer sig, får hilst på alle og bidrager med højt humør

Første step er altså at indse, at du har et ansvar for at skabe en mindeværdig fest. Næste step at finde ud af, hvad du helt konkret kan gøre. 

#2: Festlige indslag

En af de klassiske måder at deltage aktivt i en fest på, er ved at bidrage med et festligt indslag. Det kender vi typisk fra bryllupper, konfirmationer og runde fødselsdage. Men hvem siger, at der ikke er plads til et sjovt indslag til en helt almindelig fest, en knap så formel fødselsdag, til nytårsaften, til et babyshower eller noget helt femte?

Vælg dit indslag ud fra, hvad du har mest lyst til. Det vigtigste er nemlig, at du selv synes, at dit indslag er godt og bidrager med noget til værten og til festen generelt. Det kan være med en tale, en lille anekdote, en gætteleg, en festsang eller en festleg. En Myselfie med tilhørende aktivitetskort er også helt fantastisk til at sætte gang i feststemningen. De sjove aktivitetskort får gæsterne til at mødes på kryds og tværs, det er den ultimative icebreaker :-)

#3: Sjove udfordringer

Indslag til festen behøver ikke nødvendigvis at starte med, at du ringer på glasset og får hele selskabets opmærksomhed. De kan sagtens foregå midt i festen, ved bordet, baren eller på dansegulvet. Der er nemlig sjældent noget i vejen for at starte konkurrencer eller give de andre gæster udfordringer til festen.

Den modige gæst vil måske endda sætte en præmie på højkant for at gøre udfordringen mere spændende ;-) Der er mange muligheder for at starte en udfordring med de andre gæster til festen, hvem kan:

  • sætte gang i et tomt dansegulv
  • tage de sjoveste festbilleder
  • vinde i beer pong
  • fuldføre opgaver med Myselfie aktivitetskort

Husk, at hvis du kan udfordre andre gæster, kan du også tage imod en udfordring. Det er den indstilling, der gør dig til festens bedste gæst :-)

#4: Sæt gang i dansegulvet

Er der et dansegulv til festen, skal det ikke være tomt. Så simpelt er det. Og du kan score toppoint som festens bedste gæst, hvis det er dig, der sætter gang i dansegulvet!

Så tag andre gæster i armen, byd ind med forslag til den bedste musik at danse til, og gør dansegulvet til centrum for festen. Så er det helt sikkert, at der vil være gang i den resten af aftenen. Ja, det kræver engagement, men det er det, der gør festen til et evigt, fantastisk minde!

Lej en Myselfie til dit arrangement