Skab de bedste minder med myselfie photobooth :)

6 gode grunde til at vælge myselfie

GRATIS fragt

Vælg helt selv hvilken GLS pakkeshop I vil hente og bringe i selfie boks fra.

UBEGRÆNSEDE knivskarpe billeder!

Det er intet max på billeder i kan tage på en myselfie – Og så er de i FULD HD kvalitet!

5 STJERNER på Trustpilot

Vores største mission er at skabe glæde og minder mellem mennesker, og dette vidner vores Trustpilot om, at vi gør.

Se billederne samme aften!

Med vores cloud-service kan I se og downloade jeres billeder samme aften (via Wi-Fi).

31 GRATIS rekvisitter

Alle der booker myselfie får et sæt af vores mest populære rekvisitter med. Her er både briller, overskæg og bryllupsrekvisitter.

Se billederne i et diasshow!

Via vores cloud-service er muligt at vise billederne i et diasshow – samme aften! Med jeres egen computer kan I koble jer på eks. En projektor eller et TV (via Wi-Fi).

Book en photo booth til din næste fest

Skab de bedste minder fra din fest med en photo booth fra Myselfie, og lad dine gæster tage sjove og uforglemmelige billeder i knivskarp kvalitet. Myselfie kan bruges til fx fester, begivenheder, arrangementer eller andre sociale sammenkomster, som du ønsker at gøre lidt sjovere og samtidig forevige med nogle sjove og festlige billeder.

Myselfie er nem at bruge for alle

Du modtager Myselfie i en stødsikker og miljøvenlig papkasse, indeholdende kamera, stativ, returlabel samt 31 sjove rekvisitter på pinde. Alle billeder tages i superskarp HD-kvalitet og der er ingen begrænsning på hvor mange billeder du kan tage.

Markedets bedste photo booth

Et godt billede kræver en god selfie maskine, og det er desværre umuligt at tage et billede om, når først det er taget, hvis kvaliteten ikke var god nok. Derfor har Myselfie, med sine mere end 5 års erfaring inden for selfiebokse, udviklet en selfie maskine som tager det skarpeste billede i fuld HD-kvalitet.

Pift stemningen op med sjove rekvisitter til din selfiemaskine

Alle der booker Myselfie får et sæt af de mest populære rekvisitter gratis med. Sættet indeholder 31 forskellige saml-selv rekvisitter, bl.a. briller, overskæg og bryllups rekvisitter. Herudover har du mulighed for at købe yderligere rekvisitter til din selfieboks. Her kan du vælge mellem alt fra Halloween-tema og hawaii-pakke til babyshower rekvisitter.

Sådan siger vores kunder

3M+

Der bliver taget over 3 million billeder med myselfie hvert år!

100

bookinger af myselfie
hver weekend!

Har du lyst til at leje
en myselfie til dit arrangement?

LEJ EN MYLSELFIE HER